Sterilisa Hakkında

Dünyanın İlk Patentli Anlık Sterilizasyon Teknolojisi

Kaf Health Teknoloji Anonim Şirketi 2018 yılında kurulmuştur. Kaf Health, anlık dezenfeksiyon sağlayan teknolojiler üretmektedir. Kaf Health Teknoloji A.Ş.’nin sterilizasyon çözümleri İTÜ’nün uzman akademik kadrosu danışmanlığında İTÜ’nün laboratuvar ve diğer imkanları ile test edilip, FDA ve Almanya akredite kurumları  onayları ile akredite bir şekilde satışa sunulmaktadır.

KAF Health, Sterilisa markası ile dünyada ilk defa havayı, suyu, gıdayı ve yüzeyi anında dezenfekte eden ürünler ve sistemler üretmektedir. KAF Health, geliştirdiği kuvvetlendirilmiş dezenfeksiyon teknolojisi ile yüksek katma değerli ve inovatif sağlık ürünleri üretmektedir. KAF Health, 100 yılı aşkındır geleneksel olarak kullanılan ve FDA (Amerika Birleşik Devletleri Gıda ve İlaç Dairesi) ve WHO (Dünya Sağlık Örgütü) tarafından onaylanmış olan UVC teknolojisini, patentli bir şekilde yüz binlerce kat kuvvetlendirme tekniği ile yüksek katma değere sahip ürünlere dönüştürmüştür.

KAF Health Teknoloji A.Ş. geleneksel olarak kullanılan ve minimum 30 saniyede dezenfeksiyon sağlayabilen UVC ışığını patentli tekniği ile kuvvetlendirerek dezenfeksiyon süresini mikrosaniyelere indirmektedir. KAF Health, dünyanın en hızlı dezenfeksiyon teknolojisini kullandığı ürünlerinin tüm kalite testlerini, güvenlik testlerini ve mikrobiyolojik muayenesini, uzman mühendisleri ve mikrobiyologlarından oluşan AR-GE ekibi ile İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenleri ile denetlemekte ve akredite kurumlar nezdinde onaylarını almaktadır.

Kaf Health Teknoloji A.Ş. sterilizasyon sistemleri ulusal ve uluslararası patentlidir ve 2019 yılında Uluslararası Patent Fuarında bronz madalya ödülü kazanmıştır.